Despre mine

Fotografia mea
Pitesti
Fotograf de eveniment.

luni, 15 noiembrie 2010

O femeie a inviat la 14 ore dupa ce a fost declarata moarta

Lovitura de teatru in lumea medicala. In Franta medicii sunt socati de urmatoarea intamplare. La 14 ore dupa ce a fost declarata moarta, o femeie de 60 de ani, bolnava de cancer, “a inviat” si le-a spus doctorilor cat de bine a dormit.




Lydia Paillard s-a ridicat exact in momentul in care doctorii se pregateau sa o deconecteze de la aparate. Femeia se internase intr-o clinica din Bordeaux, in sud-vestul Frantei, pentru chimioterapie. A lesinat insa in timpul uneia dintre sedinte, nu s-a mai trezit, iar medicii au conectat-o la aparate pentru a o mentine in viata. Dupa cateva ore, doctorii i-au anuntat familia, spunandu-le rudelor femeii ca trebuie deconectata de la aparate, pentru ca nu mai are nicio sansa.



"Eram la capul ei, cand, dintr-o data, a deschis ochii, s-a ridicat si a spus: “Ma simt mult mai bine. Cat de bine am dormit!”, a povestit unul dintre doctorii care au consultat-o. “Tot ce imi amintesc este ca am primit o injectie impotriva vomei”, a marturist femeia, care a adaugat ca s-a simtit “mai obosita decat de obicei”. Medicul Yves Noel, directorul Policlinicii Bordeaux, a declarat ca Lydia ar fi putut avea un atac de epilepsie, in urma caruia a lesinat si “a parut moarta”: “Cei mai experimentati doctori ai nostri au examinat-o si un declarat-o clinic moarta. Asa ceva se intampla extrem de rar”.


sursa:  agentia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...