Despre mine

Fotografia mea
Pitesti
Fotograf de eveniment.

joi, 11 noiembrie 2010

Am iesit in sfarsit la ''pozat''

      Cateva fotografii pe care le-am facut azi . A fost ceva ne programat,am plecat cu Roby din plezneala.
Vremea a tinut cu noi desi soarele nu nea mangaiat retina  decat vreo cateva minute adunate din mai multe incercari. Dar se pare ca nu a avut putere sa razbeasca norii ce pareau hotarati sa nu cedeze; pentru ca doar e anotimpul in care ei se asorteaza cel mai bine cu frunzele imbatranite parca prea devreme.
     Cu toarte astea a fost suficient de cald pentru a imortaliza natura si a ne mai aerisi creierul imbaxit de atatea monitoare si fum de tigara . 
   

Alte culori ale toamnei

...si totusi verde...

simetrii asimetrice


contraste de toamna


Falnici in orice anotimp

...Loc liber de ragaz...
Maine o sa fac cateva la lumina artificiala .... deci stam in casa ...




6 comentarii:

  1. f mijto pozele.....tineo tot asa :)...catalina

    RăspundețiȘtergere
  2. pe zi ce trece sunt tot mai mandra de tine pt tot ceea ce faci dar fiind vb de fotografie acuma vreau sa te felicit pt k meriti din plin aceste felicitari nu pt faptul ca sunt sotia ta ci pt ca pozele spun mult mai mult decat o pot face eu iar munca, efortul si pasiunea ta sunt f vizibile si nu cred k cineva ar putea sa ma contrazica cel mult ar putea spune ca in orice domeniu sa nu te multumesti cu ceea ce ai si ceea ce sti pt ca devii mediocru si banal si cu siguranta asta nu este pt tine, tu de mult nu mai esti un simplu fotograf amator si este meritul tau ca ai avut dorinta si ambitia sa sti si sa realizezi mult mai mult si stiu ca nu te vei opri aici pt ca tu poti , sti vrei si meriti mult mai mult si sunt convinsa ca nu vei inceta sa te autoperfectionezi,sa simti ceea ce faci si sa realizezi o adevarata arta .... artist fotografic profesionist si cu asta cred k am spus tot te pup si nu uita ca sunt, simt si cred.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc din suflet si asta pentru ca intotdeauna TU ai fost, esti i vei ramane in materie de fotografia criticul meu numarul unu mai departe de orice specialist. Consider ca trebuie neaparat ca sa iubesti pe cineva ca sa ai dreptul sa il "critici"; ceea ce la tine este perfect valabil si incontestabil. Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pozele sunt extraordinare.FELICITARI SILVIU!Sanatate sa poti face cat mai bine ceea ce iti place!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi mult Alina ... apreciez ... mai ales de la cineva care apreciaza arta !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...