Despre mine

Fotografia mea
Pitesti
Fotograf de eveniment.

vineri, 3 decembrie 2010

Femeile aflate in concediu maternal pot fi concediate de la 1 ianuarie 2011

   Un guvern nebun, inconstient si incompetent, ... un guvern criminal care loveste in primul rand in pensionari si apoi in nou nascuti.
   In acest moment se discute despre un proiect de lege prin care se perminte angajatorului sa concedieze personalul care se afla in concediu de orice fel.                                               Se doreste deasemenea ca femeile aflate in concediu de maternitate sa poata fi concediate ... mi se pare absolut criminala aceasta decizie. Tot odata se mai discuta despre reducerea concediului de maternitate de la doi ani la un an . Asta ar insemna ce ? oameni buni ? dupa parerea mea scopul ar fi unul singur . Este logic,in momentul in care proaspata mamica trebuie sa mearga la serviciu copilul are varsta de maxim un anisor ceea ce inseamna ca el nu va putea sa mearga la nici
o cresa sau orice alta institutie de gen pentru ca majoritatea nu accepta copii cu varste asa de mici, deasemenea nu exista personal pregatit pentru a avea grija de copii de pana in trei ani.
    BANII MAMELOR, OBSESIA PDL ... titlu Antena 3 ora 11:30 3 decembrie 2010

Defapt ar fi cam asa BANII POPULATIEI ,OBSESIA PDL ...dupa parerea mea ...

      Si dupa cum spuneam cred ca singurul dar singurul scop al acestui proiect de lege ar fi CONCEDIERIE dar si DEMISIE FORTATA , de ce spun acest lucru ... Orice mama care nu este nici beata, nici drogata sau eu mai stiu cum, nu isi poate lasa copilul pe mana nu stiu cui ... si sa plece la serviciu .Majoritatea  nu isi pot permite Baby Siter mai ales ca de cele mai multe ar trebui ca sa plateasca cu untreg salariul.
   Asa ca unde este afacerea ...? Mai bine sta acasa fie ca isi pierde locul de munca DAR... stie sigur ca isi va creste copilul cel putin in siguranta ! 
    
    Cu parere de rau si mare durere in suflet daca lucrurile nu se schimba rapid in aceasta tara cam asa va arata profilul copilului de maine !  
http://rafaeludriste.blogspot.com/2009_03_01_archive.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...